Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen skifter klub

Den danske ishockeyprofil skifter New York Islanders ud med Detroit Red Wings og indgår lang kontrakt.Der foregår ret meget lige nu, og jeg er meget spændt på det hele, siger Frans Nielsen til NHL-spillernes egen organisation NHLPA's hjemmeside.

»RedWings og C Frans Nielsen er enige om betingelserne i en seksårig aftale,« skriver klubben.Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen skifter klub.Jeg vil ikke lægge skjul på, at det var en svær beslutning at forlade New York.Dermed forlader Frans Nielsen New York Islanders, hvor han har spillet gennem de seneste ti sæsoner.Dermed forlader Frans Nielsen New York Islanders, hvor han har spillet gennem de seneste ti sæsoner.Jeg kan intet dårligt sige om min tid der, og jeg vil have venner for livet i klubben,Ifølge flere amerikanske medier vil Nielsen blive særdeles godt betalt i sin nye klub,siger Frans Nielsen og sammenligner sin nye klub med noget, europæerne bedre forstår.